Priser och villkor

Hyra hela huset: 20 000 kronor per dygn (11.00-11.00).

Villkor

I hyran ingår åtta sviter, S:t Johns sal, biblioteket, köket samt pianobaren/receptionen. Porslin går bra att låna av oss, likaså all teknisk utrustning samt extra möblemang.

I hyran ingår inte ommöblering av salen eller hotellets personal. Det går bra att laga egen mat i köket, ha egen personal och använda allt porslin vi har i skåp och lådor. Alkoholförsäljning kan beställas av oss, antingen att vi håller baren öppen eller skaffar de drycker ni behöver.

Hyrestagaren städar (enligt överenskommelse) allmänna utrymmen efter en fest samt återställer köket i rent och fräscht skick. Denna städning kan också beställas.

Om det ansluter externa gäster till Visby Börs under en "hela-huset-uthyrning", gör hyresgästen och Visby Börs en överenskommelse om hur detta ska ske.

Hyr ett helt hus mitt i gamla Visby

Kreativa miljöer skapar energi och lust. Att ha konferensen på Visby Börs är helt annorlunda än traditionella konferenslokaler. Här kan man diskutera problemlösningar under himmelska motiv och framgångar under målningar från underjorden. Konferensen kan flyta runt i olika rum; en del i biblioteket, en i pianobaren, möten i stora salen och grupparbeten i de åtta sviterna. Med hela hotellet för er själva är möjligheterna många.

Konferera med stil – och ha Visby Börs som ert eget Downton Abbey.. Deltagarna kan bo i våra åtta sviter och om det inte räcker, så hjälper vi till att hitta boende på hotell i närheten.

St Johns Sal

Salen är Visbys bäst utrustade konferensrum – en miljö från sent 1800-tal utrustad med toppmodern teknik. Salen är i två etage med ett par trappsteg som skiljer dem åt.

Här finns det som behövs för att hålla presentationer; både fysiska och via olika tekniska plattformar. Vi har mikrofoner, ljud och ljus samt en gigantisk tv-skärm med uppkoppling till nätverk och högtalare runt om i huset. Vår fjärrstyrda belysning gör att man genom en knapptryckning kan man förvandla salen från ett konferensrum till vardagsrum eller partysal.

Vi gör också enkelt om våra biljardbord till stora konferensbord med plats för 10-12 personer kring varje bord.

Totalt kan man i S:t John ha omkring 80 personer i en biosittning, 150 för ett mingel och 60 bekvämt sittande runt olika bord.

Kök och bar

Intill stora salen finns även vårt fina stora kök där man tillsammans kan laga mat (max 20 personer) eller beställa måltider och servering av oss.

Vår mysiga bar är dekorerad med ikoner och konst och vi kallar den lite skämtsamt för ”Jesusbaren”. Här kan man kan koppla av och njuta av ett varierat sortiment drycker.

Aktiviteter utanför huset

I Visby finns ett stort utbud av olika aktiviteter. Man kan blåsa glas i glashyttan ett kvarter upp från hotellet, prova lokala ölsorter på Wisby Bryggeri runt knuten, rida på gotlandsruss strax utanför Visby eller laga mat tillsammans med en kock i vår matstudio. Man kan testa bågskytte, vandra pilgrimsleden eller ha en picknick bland raukarna på Fårö.

Gör en paus i konferensen och låt deltagarna prova andra kreativa sidor. Vi tipsar eller hjälper till att ordna det ni behöver.

Prisförfrågan